Миколаїв росіяни обстріляли із зенітних комплексів С-300

Миколаїв росіяни обстріляли із зенітних комплексів С-300

Укрінформ
російські війська обстріляли напередодні пізно ввечері Миколаїв із зенітних комплексів С-300.

Як передає Укрінформ, про це очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

«Вночі, 7 грудня, близько 23:50 Миколаїв зазнав ворожого ракетного обстрілу, за попередньою інформацією із зенітно-реактивної системи С-300. Влучання зафіксовані по територіях транспортних підприємств, пошкоджень зазнала техніка. Без жертв та постраждалих», - зазначив він.

Своєю чергою міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич повідомив у Телеграмі, що щонайменше 21 одиниця техніки постраждала внаслідок обстрілу. "Це переважно пасажирські автобуси та автомобільна техніка", - написав мер.

Також пошкоджень зазнала двоповерхова будівля - вона частково зруйнована.

При цьому Кім додав, що напередодні під ворожими обстрілами перебували території за межами одного з населених пунктів Куцурубської громади. Постраждалих і руйнувань немає.

Читайте також: Загарбники вдарили по транспортному підприємству у Миколаєві

"8 грудня з 04:02 ворог завдавав ударів з РСЗВ по портовій території Очаківської громади. Постраждалих немає", — наголосив він.

У Первомайському, Вознесенському й Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, 7 грудня російські війська здійснили 7 ракетних і 16 авіаційних ударів, а також понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Фото: Телеграм Кирила Тимошенка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-