У рф повідомили про «атаку дронів» на комбінат у Брянській області

У рф повідомили про «атаку дронів» на комбінат у Брянській області

Укрінформ
У Брянській області росії кажуть про "атаку безпілотників" на комбінат "Слава", нібито дрони впали за кілька метрів від резервуарів із паливом.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на інсайдерський ТГ-канал Baza.

"Наліт на комбінат, що знаходиться за 80 кілометрів від кордону росії та України, стався сьогодні вночі. На територію комбінату залетіли приблизно два безпілотники - вони впали і вибухнули за три метри від резервуарів із дизельним паливом. У цей момент п'ятитонні резервуари були порожніми і серйозної пожежі вдалося уникнути", - йдеться в повідомленні.

Видання нагадало, що раніше на цей комбінат нібито "вже нападали за допомогою безпілотників". Зокрема, 30 листопада "після атаки БПЛА на території комбінату спалахнули три резервуари".

Читайте також: Вибух на авіабазі в Рязані: ізраїльська супутникова компанія показала наслідки

Сьогодні вранці в росії повідомили про атаку на аеродром у Курську.

Як повідомлялося, у британській розвідці вважають, що вибухи на російських аеродромах можна оцінити як одні з найбільш стратегічно значущих провалів оборони рф з моменту повномасштабного вторгнення в Україну.

Основним видом діяльності "Комбінату "Слава" Росрезерву" в російських реєстрах вказано "діяльність зі складування та зберігання".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-