Мер Бахмута показав розбомблене росіянами місто

Мер Бахмута показав розбомблене росіянами місто

Відео
Укрінформ
Мер Бахмута Олексій Рева оприлюднив відео з розбомбленого та понівеченого ворогом міста, де від обстрілів російських загарбників не вціліло майже ні одного будинку.

Як передає Укрінформ, це відео він виклав на своїй сторінці у Фейсбуці.

На відео – розбите місто з розстріляними, розбомбленими будинками. Серед них багато історичних будівель, житлових будинків із проламаними дахами та стінами, з дірками замість вікон, багато спалених пожежею зсередини. Також велика кількість зруйнованих магазинів, аптек, шкіл, церков. На вулицях міста повалені стовпи ліній електропередач, порвані дроти, багато будівельного сміття, уламків ворожих снарядів, на землі вирви від ракет.

На відео також зруйновані автозаправки, розбомблений міст, розбитий парк атракціонів та понівечені вибухами дитячі майданчики. Не вціліла й стела загиблим воїнам Другої світової війни.

«Бахмут - незламне місто», - написав Рева під відео.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ.

Читайте також: На Донеччині ворожі обстріли пошкодили багатоповерхівки та дитсадок

На Бахмутському та Авдіївському напрямках загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій і намагаються покращити тактичне положення. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії на 5 грудня зазнали райони населених пунктів Соледар, Часів Яр, Бахмутське, Бахмут, Костянтинівка, Кліщіївка, Опитне, Курдюмівка, Залізне, Авдіївка, Первомайське, Водяне, Веселе, Красногорівка, Марʼїнка, та Новомихайлівка Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-