Ворог обстрілює Херсон та всі населені пункти області на правому березі Дніпра — Хлань

Ворог обстрілює Херсон та всі населені пункти області на правому березі Дніпра — Хлань

Укрінформ
російські загарбники обстрілюють Херсон із систем залпового вогню та з допомогою пересувних мінометних груп, адже відстань через Дніпро незначна.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Окупанти продовжують обстріли і самого міста Херсон, і правобережної частини Херсонщини, обстрілюють абсолютно всі населені пункти, що знаходяться вздовж узбережжя річки Дніпро», - сказав Хлань.

Він відзначив, що військові рф ведуть вогонь по Херсону не лише залповими системами, вони ведуть обстріл, зважаючи на те, що відстань через Дніпро незначна, пересувними мобільними мінометними групами. Хлань повідомив, що за останню добу обійшлося без жертв і постраждалих.

Читайте також: Ворог посилює обстріли житлових кварталів Херсона — Хлань

Ворог завдає ударів по критичній інфраструктурі, зокрема були завдані удари по лінії електропередач, яку вже відновили, зазначив депутат облради.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу російські загарбники обстріляли Херсонщину 21 раз, є влучання у житлові будинки та об’єкти цивільної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-