Ворог посилює обстріли житлових кварталів Херсона — Хлань

Ворог посилює обстріли житлових кварталів Херсона — Хлань

Укрінформ
У Херсоні через ворожий обстріл є руйнування у мікрорайоні Таврійський, війська рф посилюють обстріл саме житлових кварталів.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Дійсно, окупант посилює і продовжує обстріли Херсона. Вони (військові рф – ред.) вчора вели і сьогодні продовжують вести обстріли зі ствольної артилерії. Сьогодні зранку був потужний приліт... в одному з найбільш густонаселених мікрорайонів міста – на Таврійському… Це, скажімо так, північна частина міста», - сказав Хлань.

За його словами, саме туди загарбники влучили системами залпового вогню. На місці працюють рятувальники і медики.

Хлань підкреслив, що російські військові продовжують терористичний обстріл житлових кварталів. З кожним днем інтенсивність обстрілів посилюється, атаки ведуться як із систем залпового вогню, так і зі ствольної артилерії.

Всього, як повідомили у пресслужбі Херсонської міської ради війська рф сьогодні 13 разів обстріляли Херсон, кількість жертв встановлюється.

Читайте також: росіяни обстріляли Херсон з артилерії, загинула людина

"Сьогодні (з 12.30 до 9.00) відбулося 13 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Начальниця Херсонської МВА Галина Лугова поінформувала, що внаслідок обстрілів різною мірою пошкоджено житлові багатоповерхові будинки та будинки приватного сектору, гаражні приміщення.

Кількість поранених і загиблих встановлюється.

Загалом, зазначають у міськраді, з 20 листопада до ранку 24 листопада в Херсоні зафіксовано 58 російських прильотів. Загинуло 7 осіб, троє постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, обстріл Херсона є помстою херсонцям, які чекали на ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-