У Чорнобаївці через ворожий обстріл поранений 10-річний хлопчик

У Чорнобаївці через ворожий обстріл поранений 10-річний хлопчик

Укрінформ
На Херсонщині у Чорнобаївці через ворожий обстріл поранений 10-річний хлопчик.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У Чорнобаївці під час обстрілу в будинок залетів осколок від снаряда та травмував 10-річного хлопчика. Дитину з мінно-вибуховою травмою та осколковими пораненнями доставили до лікарні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що упродовж останніх двох діб ворожі війська цілодобово обстрілювали житлові квартали міста Херсона, Херсонський та Бериславський райони. армія рф атакувала мирне населення з важкої артилерії, «Градів» та мінометів. Снаряди розривалися в будинках, на подвір’ях, дорогах та полях. Зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, понівечені автомобілі.

Читайте також: росіяни за добу 30 разів обстріляли Херсонщину, загинув цивільний

В обласному центрі загарбники накрили вогнем Житлоселище, Таврійський та Корабельний мікрорайони, смт Антонівка, вороги обстріляли село Чорнобаївка. Є загиблі та поранені.

За минулі дві доби поліція відкрила 46 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Як повідомляв Укрінформ, війська рф за минулу добу, 27 листопада, 30 разів обстріляли Херсонщину, внаслідок чого одна людина загинула, двоє зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-