Командування ЗСУ звернулося до загарбників: розповіли, як здатись у полон

Командування ЗСУ звернулося до загарбників: розповіли, як здатись у полон

Відео
Укрінформ
У мережі опублікували відеоінструкцію для загарбників, як вони можуть врятувати своє життя та здатись у полон ЗСУ.

Про це передає Укрінформ із посиланням на телеграм-канал СтратКом ЗСУ.

Центр стратегічних комунікацій опублікував відео для російських військових, що "приходять до тями" та розуміють наслідки відправлення на війну. В організації зазначили, що це є офіційним зверненням українського командування Збройних Сил до путінських солдатів.

Читайте також: Авіація ЗСУ протягом доби завдала 12 ударів по ворогу

Поразка росії не за горами та війна проти України закінчить повним фіаско для путіна. Однак солдати ворожої армії можуть пришвидшити цей процес та просто здатися у полон. У Збройних Силах запевнили, що зі загарбниками поводитимуться належним чином.

"Водночас ті, хто здаються у полон, не знають правил війни, відомих як міжнародне гуманітарне право. Але вони внесені в програму нашого військового вишколу", – зазначили в ЗСУ.

Читайте також: ЗСУ завдали загарбникам втрат у районі Гуляйполя та біля Скадовська - Братчук

У ролику від офіційного командування нашої армії детально розповіли, які права мають російські солдати після здачі у полон, який статус вони набувають та констатували, що українські вояки гідно поводитимуть з бранцями, які вирішили скласти зброю.

Як повідомляв Укрінформ, станом на 24 листопада втрати російських військ у розв'язаній проти України повномасштабній війні становлять близько 85 тисяч 720 осіб.

Фото: Телеграм Андрія Цаплієнка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-