Ракети, артилерія та авіаудари: росіяни за добу атакували вісім областей

Ракети, артилерія та авіаудари: росіяни за добу атакували вісім областей

Фото
Укрінформ
Армія російської федерації за добу здійснила атаки на вісім областей України, є загиблі та поранені цивільні.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 п'ятниці, 25 листопада.

У Сумській області вчора ввечері росіяни зі своєї території обстріляли з артилерії місто Середина-Буда, пошкоджений п’ятиповерховий будинок. Інформація про постраждалих уточнюється. Також росіяни відкривали вогонь по Середино-Новослобідській та Шалигинській громадах, пошкоджений будинок.

Поліцейські фіксують наслідки 30 російських ударів по Донеччині / Фото: Головне управління Національної поліції в Донецькій області

Вночі ворог кілька разів атакував передмістя Запоріжжя. Ракети влучили поруч з лікарнею. Будівля понівечена, люди не постраждали. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

За минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у населених пунктах Запорізької області: Комишуваха, Червоне, Малинівка, Малі Щербаки, Ольгівське, Новоандріївка, Новоданилівка, Щербаки, Чарівне, Залізничне, Гуляйполе, Оріхів, Кам'янське. Надійшло 32 повідомлення про руйнування будинків, квартир громадян та об’єктів інфраструктури.

Читайте також: В Україні внаслідок російської агресії за добу загинули 11 цивільних, ще 52 поранені

У Дніпропетровській області вночі загарбники знову обстріляли Нікопольський район. Поцілили із "Градів" та важкої артилерії по Марганецькій та Нікопольській громадах. Люди не постраждали. Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежують уражені території. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

У Харківській області вночі росіяни завдали ударів по Куп’янську. Стався витік газу і пожежа. Поранених немає.

Читайте також: Ворог цілодобово обстрілює Херсон, Білозерську громаду та Бериславщину

Ворог продовжує обстрілювати з артилерії населені пункти прикордонних районів: Куп’янського, Харківського, Чугуївського. Вчора вдень росіяни вдарили із артилерії по Вовчанську, пошкоджений житловий будинок та господарські споруди. Дістав поранення 66-річний чоловік, він госпіталізований. Також у Вовчанську на міні підірвався чоловік, його госпіталізували.

У Луганській області Збройні сили України відбили ворожі атаки поблизу Діброви та Стельмахівки. На Куп’янському і Лиманському напрямках агресори ведуть оборону. Вогневого ураження від росіян зазнали райони Макіївки, Новоселівського, Стельмахівки і Площанки. Поблизу Новоселівського загарбники застосували ударний безпілотник

Усього ворог завдав 70 ударів по позиціях захисників Луганщини з різних видів зброї і два авіаудари.

У Донецькій області сьогодні вночі війська рф ударили ракетою С-300 по Дробишевому. Зранку поновилися обстріли села Бахмутське, околиць Соледара та Авдіївки. Інформація щодо постраждалих на даний час уточнюється.

Минулої доби росіяни обстріляли житловий сектор Авдіївки із гвинтокрилів, здійснили ракетний удар по Слов'янську ракетою С-300, артилерією накривали Бахмут, Вугледар, Мар'їнку та Красногорівку, села Торське і Зарічне.

По Миколаївській області вночі ворог завдавав ударів із реактивних систем залпового вогню по портовій акваторії та населеному пункту Очаківської громади, внаслідок чого одна людина була контужена. Пошкоджені житлові будинки, серед них багатоповерховий. Деталі щодо наслідків з’ясовуються.

Читайте також: Армія рф вночі та зранку знову обстріляла Куп'янськ

Ситуація в Херсонській області залишається складною. Ворог задіяв різнокаліберну артилерію для обстрілів Михайлівки, Качкарівки, Милового, Берислава, Зміївки, Іванівки, Токарівки, Микільського, Білозерки, Антонівки, Велетенського, Чорнобаївки.

Звільнений Херсон перебуває під постійними обстрілами російських військ. 24 листопада близько 17:00 загарбники з артилерії та РСЗО накрили вогнем житловий район. Горіла багатоповерхівка. Ворожі снаряди влучили ц дитячий майданчик. Внаслідок обстрілу 21 людина поранена і семеро загинули.

З тимчасово захопленої території Любимівської громади Каховського району цілодобово продовжуються запуски ракет. У Новотроїцькій територіальній громаді загарбники в будівлі Центру зайнятості облаштовують додатковий госпіталь. У приміщенні виконавчої служби вони влаштували так званий "госрезерв" – звозять награбоване майно, продовольство, відібране у фермерів, для вивезення до тимчасово окупованого Криму.

Читайте також: На Донеччині вночі росіяни стріляли по лінії фронту та містах у відносному тилу, є поранений

На Херсонщину продовжує надходити допомога з різних регіонів України. Фахівці операторів мобільного зв’язку відновили роботу ще однієї базової станції.

Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула в інших регіонах України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-