На Донеччині вночі росіяни стріляли по лінії фронту та містах у відносному тилу, є поранений

На Донеччині вночі росіяни стріляли по лінії фронту та містах у відносному тилу, є поранений

Укрінформ
На Донеччині минулої ночі армія рф вела обстріли на ділянках по лінії фронту та містах у відносному тилу, є поранений та багато пошкоджених будинків.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі росіяни стріляли по лінії фронту та містах у відносному тилу… На Горлівському напрямку одна людина поранена у Бахмуті. Також обстрілів зазнали околиці Соледара, Торецької та Світлодарської громад - без постраждалих», - написав очільник області.

За його словами, на Лисичанському напрямку ворогом зруйновано два будинки у Дробишевому, під обстрілами також Торське і Зарічне Лиманської громади та околиці Сіверська. Інформація про постраждалих поки не надходила.

На Волноваському напрямку під обстріли потрапили селища Шевченко та Комишуваха Комарської громади, обійшлося без жертв.

Кириленко зазначив, що, крім того, вчора росіяни завдали удару по Слов'янську ракетою С-300, обійшлося без жертв і великих руйнувань.

Читайте також: Ворог обстрілює Донеччину - всю ніч під вогнем ділянка фронту від Курахівської до Лиманської громад

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-