росіяни за добу атакували шість областей - стріляли по містах і селах із важкої артилерії

росіяни за добу атакували шість областей - стріляли по містах і селах із важкої артилерії

Укрінформ
Армія російської федерації за добу здійснила обстріли шести областей України, є загиблі мирні жителі.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 9:00 четверга, 24 листопада.

У Запорізькій області загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Значкове, Чарівне, Малинівка, Щербаки, Шевченко, Залізничне, Степове, Малі Щербаки, Дорожнянка, Щербаки, Новоданилівка, Новоандріївка, Мала Токмачка, Шевченково, Ольгівське, Червоне, Гуляйполе, Оріхів, Кам'янське. Надійшло 14 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури. Детальна інформація щодо наслідків уточнюється.

У Дніпропетровській області росіяни знову обстрілювали Нікопольщину. Ударили з важкої артилерії по Марганецькій громаді. Люди цілі. Триває обстеження територій. Деталі обстрілів з’ясовуються.

У Харківській області ворог обстрілював населені пункти фронтових районів області: Куп‘янський, Ізюмський, Чугуївський, Харківський. Двоє загиблих та п’ятеро поранених внаслідок вчорашніх ранкових обстрілів у Куп’янську.

Читайте також: росіяни вбили в Україні вже 440 дітей

У Луганській області на Куп’янському та Лиманському напрямках росіяни обороняються та цинічно обстрілюють з танків, мінометів та ствольної артилерії райони населених пунктів Макіївка, Новоселівське, Стельмахівка, Білогорівка та Площанка. Усі атаки ворога відбиті.

Лікарні тимчасово захопленої частини Луганщини знов переповнені пораненими росіянами.

У Донецькій області вночі — щільний обстріл Мар'їнки та населених пунктів громади. Активні бойові дії поблизу Бахмуту, Вугледару, Авдіївки, Красногорівки.

Електропостачання на території області відновлено. За минулу добу на Донеччині двоє загиблих і троє поранених.

У Херсонській області російські загарбники продовжували обстріли мирних населених пунктів. За інформацією Збройних сил України, ворог задіяв ствольну та реактивну артилерію для обстрілів Антонівки, Берислава, Білозерки, Дудчан, Дніпровського, Качкарівки, Новоолександрівки, Понятівки, Станіслава, Токарівки, Широкої Балки та Херсону.

Читайте також: росіяни минулої доби вбили двох жителів Донеччини та ще трьох поранили

Через ворожі обстріли, вночі 23 листопада, в обласній лікарні від поранень помер 13-річний хлопчик. Також поранень зазнали ще дві дитини: один хлопчик залишився без руки, інший дістав поранення живота. У Херсоні загинув чоловік віком 73 роки.

Триває відновлення звільненої Херсонщини. В області відновлено 57 базових та 3 пересувні станції мобільного зв’язку. Область працює над відновленням електропостачання. Надходить гуманітарна допомога.

Читайте також: ЗСУ уразили чотири райони зосередження ворога та позицію ППО

Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула в інших регіонах України.

Триває відновлення електро- та водопостачання. Працюють Пункти незламності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-