росіяни за добу обстріляли 17 населених пунктів на Донеччині, є загиблі та поранені

росіяни за добу обстріляли 17 населених пунктів на Донеччині, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
У Донецькій області війська російської федерації за добу обстріляли 17 населених пунктів, є жертви.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

«Поліція Донеччини задокументувала 29 воєнних злочинів росії за добу. Окупанти здійснили вогневі атаки на 17 населених пунктів, вбили й поранили цивільних жителів», - ідеться в повідомленні.

російські військові здійснили сім вогневих атак на Авдіївку. Уражень також зазнали Бахмут, Краматорськ Курахове, смт Велика Новосілка, Очеретине, Північне, села Кам’янка, Веселе, Водяне, Сєверне, Ласточкине, Тоненьке, Максимільянівка, Георгіївка, Карлівка, Петрівка.

росіяни били по мирному населенню з РСЗВ «Град», «Ураган», артилерії, мінометів та ракет. Пошкодили чотири житлові будинки, АЗС та автосалон.

Зафіксовано чотири ракетні удари по Краматорську. російські снаряди поцілили в інфраструктуру. За попередніми даними, люди не постраждали.

Із РСЗВ «Град» російська війська атакували село Георгіївка Мар’їнської громади, вбили людину. Від артилерійських обстрілів загинули цивільні жителі у Кураховому та селі Петрівка Торецької громади.

Також обстріли не припиняються у Бахмуті. Внаслідок ворожих влучань загинули та травмувалися мирні жителі, пошкоджені два приватні будинки. Поранено людей у Максимільянівці та Авдіївці.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: російський снаряд влучив у пункт видачі гумдопомоги на Запоріжжі, є загиблий і поранені

За допомогою поліції евакуйовано ще 92 людини, з початку обов’язкової евакуації понад 30 тисяч 800 осіб, серед них 4 тисячі 646 - діти, 1 тисяча 882 - люди з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 21 листопада, російська армія вбила чотирьох жителів Донецької області і ще чотирьом завдала поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-