росіяни минулої доби вбили чотирьох жителів Донеччини

росіяни минулої доби вбили чотирьох жителів Донеччини

Оновлено
Укрінформ
Минулої доби, 21 листопада, російська армія вбила чотирьох жителів Донецької області і ще чотирьом завдала поранень.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"За 21 листопада росіяни вбили 4 цивільних на Донеччині: у Бахмуті, Георгіївці, Кураховому та Петрівці. Ще 4 людини в області зазнали поранень", - зауважив очільник ОВА.

За словами Кириленка, наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі.

Згодом Кириленко додав, що на Донецькому напрямку за добу від ворожих обстрілів найбільше постраждала Авдіївка.

"Оперативна ситуація по області станом на ранок 22 листопада. На Донецькому напрямку найбільше постраждала Авдіївка: вночі там були поодинокі прильоти, а зранку — масований артобстріл центру. За попередньою інформацією, без жертв", - зазначив він.

За словами Кириленка, також загарбники обстрілювали населені пункти на Горлівському напрямку. Зокрема, гучно було на станції Майорськ Світлодарської громади, поблизу Парасковіївки, Яковлівки, Роздолівки та Бахмутського у Соледарській громаді та на околицях Торецької громади. Інформація про постраждалих унаслідок обстрілів не надходила.

На Лисичанському напрямку ворог знову масово обстрілював Торське і Зарічне в Лиманській громаді. Наслідки обстрілів встановлюються.

Читайте також: Зеленський подякував воїнам, які платять високу ціну за те, щоб українці зберегли свободу

Як повідомляв Укрінформ, 21 листопада підрозділи Сил оборони Українивідбили атаки росіян у районах Спірного, Білогорівки, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Кам’янки, Опитного, Веселого, Первомайського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.

Фото: Телеграм Павла Кириленка, ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-