На сході з початку дня зафіксували майже 400 обстрілів — Президент

На сході з початку дня зафіксували майже 400 обстрілів — Президент

Укрінформ
Упродовж дня на сході України зафіксували майже 400 російських обстрілів.

Про це зазначив у своєму зверненні наприкінці 270-го дня повномасштабного військового вторгнення рф в Україну Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

“Коротко звітую. Перше – фронт. Найбільш жорсткі бої, як і раніше, на Донеччині. Хоча атак цієї доби менше – через погіршення погоди, кількість російських обстрілів залишається, на жаль, надзвичайно великою.

Луганщина – потроху і з боями рухаємося. Станом на цей час загалом на сході вже майже 400 обстрілів із початку дня. Дякую кожному й кожній, хто тримає позиції і хто допомагає нашим силам оборони.

Читайте також: росіяни обстріляли Донеччину із «С-300», артилерії та мінометів - поліція показала наслідки

Південь – тримаємо оборону, послідовно, дуже прораховано знищуємо потенціал окупантів”, - розповів глава держави про ситуацію на фронті.

За словами Президента, цілодобово триває відновлення мереж і технічних можливостей постачання, розмінування ліній електропередачі, а також ремонти інфраструктури.

Так, вдалося полегшити ситуацію в частині регіонів, де ще вчора було дуже багато реальних проблем.

Цього вечора стабілізаційні відключення діють у 15 областях і в Києві. Найбільше – на Вінниччині, Сумщині, Полтавщині, Хмельниччині, Франківщині, Київщині та в столиці, повідомив Зеленський.

Він запевнив, що фахівці роблять все можливе, щоб повернути нормальне життя в Одесі, Харкові та всім нашим містам і громадам.

Читайте також: росіяни перемістили окремі підрозділи з Херсонщини на Луганщину – Генштаб ЗСУ

Президент подякував усім енергетикам, працівникам комунальних служб, обласних адміністрацій, хто працює заради українців.

Як повідомляв Укрінформ, у своєму зверненні до учасників Міжнародної організації Франкофонія Президент Володимир Зеленський заявив, що з початку повномасштабного вторгнення росія випустила по Україні понад 4700 ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-