путін ігноруватиме заклики до припинення війни, примусити можна лише силою - італійська експертка

путін ігноруватиме заклики до припинення війни, примусити можна лише силою - італійська експертка

Укрінформ
Президент країни-агресорки володимир путін за жодних обставин не дослухатиметься закликів лідерів західних держав припинити бойові дії та перейти до дипломатичного врегулювання війни з Україною, попри її очевидні згубні наслідки не лише для світу, а й для самої росії.

Як передає кореспондент Укрінформу, таку думку під час організованої Центром «Нова Європа» експертної дискусії висловила дослідниця італійського Центру росії, Кавказу та Центральної Азії IPSI Елеонора Тафуро.

«путін не дослухається до західних лідерів, адже його режим побудований на достатньо стійких засадах, основу яких складає антизахідний наратив. Тому я не думаю, що він добровільно зважатиме на заклики німецького уряду чи французького президента», - сказала Тафуро.

За її словами, змусити очільника кремля припинити бойові дії і сісти за стіл переговорів можна лише силою: «Це має бути сила – потрібно примушувати економічними заходами або на полі бою».

Читайте також: путін вперше від початку війни був присутній на засіданні радбезу

«Навіть якщо для путіна ситуація стане катастрофічною, він нікого слухати не буде», - переконана Тафуро.

Як повідомлялося, президент рф володимир путін не поїхав на саміт лідерів країн G20, який проходив на індонезійському острові Балі з 15 до 16 листопада, щоб уникнути потенційної конфронтації з іншими світовими лідерами, включаючи президента США Джо Байдена, який раніше назвав російського автократа «воєнним злочинцем». Була також імовірність, що путіна уникатимуть і європейські лідери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-