ЗСУ знищили ворожу радіолокаційну станцію поблизу Нової Каховки

ЗСУ знищили ворожу радіолокаційну станцію поблизу Нової Каховки

Укрінформ
Минулої доби українські військові на півдні продовжували завдавати втрат загарбникам, зокрема в районі Нової Каховки знищено радіолокаційну станцію, а поблизу Голої Пристані - броньовану машину.

Таку інформацію Оперативне командування “Південь” оприлюднило у Фейсбуку, передає Укрінформ.

“Обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня стабільно напружена. Наші підрозділи продовжують стабілізаційні заходи, закріплення на деокупованих територіях, встановлення вогневого контролю над транспортно-логістичними шляхами та дислокацією військ окупантів на лівобережжі. Ворог продовжує облаштування оборонних споруд та рубежів, здійснює передислокацію підрозділів з метою уникнення вогневих уражень з правого берега”, - йдеться в повідомленні.

російські війська продовжують примусову евакуацію населення України та вивезення майна з тимчасово зайнятих територій Херсонської області. Зокрема, вказують в ОК “Південь” вони примусово вивозили населення з Новокиївки.

Читайте також: Тортури і мародерство: Лубінець розповів про порушення росіянами прав людини на Херсонщині

У Новій Каховці припинила роботу центральна міська лікарня. Все медичне обладнання та машини швидкої допомоги вивезено в напрямку тимчасово окупованої території АР Крим.

“Підбиття підсумків втрат ворожого війська ускладнено через віддаленість місць влучань. На даному етапі відомо про радіолокаційну станцію в районі Нової Каховки та бойову броньовану машину в районі Голої Пристані. Решта потребує дорозвідування”, - зазначають українські військові.

Читайте також: Південь: ЗСУ виконали 45 вогневих завдань

В ОК “Південь” додали, що угруповання ворожого флоту в Чорному морі складається із семи бойових кораблів, серед яких підводний ракетоносій, споряджений чотирма ракетами "Калібр".

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 17 листопада ліквідували близько 83 тисяч 110 російських загарбників.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-