росіяни запустили зранку по Україні 18 крилатих ракет

росіяни запустили зранку по Україні 18 крилатих ракет

Укрінформ
Під час ранкової атаки ворог запустив по Україні 18 крилатих ракет.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Сьогодні маємо понад 10 прильотів зенітних керованих ракет С-300, противник застосовує їх у прифронтових містах. На жаль, є людські жертви. Ми знаємо, що було застосування літаків стратегічної авіації, бомбардувальники Ту-95 виходили на бойовий курс із району Каспію і з району волгодонська ростовської області. Було дев'ять літаків залучено до ударів по Україні, ракети Х-101, Х-555. Було запущено всього 18 крилатих ракет", - поінформував речник.

Також він додав, що в центральних регіонах було знищено шість іранських безпілотників.

"Противник використав маршрути, заплутуючи систему ППО. І маємо влучання. Ворог цього разу бив по газовидобувній галузі та оборонних підприємствах на Дніпропетровщині. Крім того, ракети завдали ударів по півночі, по центральних регіонах. Також у цій зоні знищено шість БпЛА Shahed, які були запущені з території білорусі. Також було застосування в акваторії Чорного моря ракети "Калібр" і керованих авіаційних ракет з винищувачів - дві керовані ракети знищено", - розповів Ігнат.

Читайте також: Зеленський: росія воює проти електрики й тепла для людей

Як повідомлялося раніше, вранці рф атакувала Україну ракетами з літаків стратегічної авіації з району волгодонська, акваторії Чорного моря та дронами-камікадзе з півночі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-