Ракети рф вдарили по критичній інфраструктурі Харківщини, троє поранених

Ракети рф вдарили по критичній інфраструктурі Харківщини, троє поранених

Оновлено
Укрінформ
На Харківщині війська рф завдали ракетного удару по критичній інфраструктурі в Ізюмському районі, в результаті поранення отримали троє людей.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“російські окупанти завдали ракетних ударів по Ізюмському району. Зафіксовані влучання по критичній інфраструктурі. На жаль, постраждали 3 працівників, чоловіків госпіталізували до лікувальної установи”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Над Києвом збили дві російські ракети

Як повідомив Синєгубов в ефірі загальнонаціонального телемарафону, російські ракетні удари були завдані по двох районах, зазнали руйнувань житлові будинки та об'єкт газодобування.

“Маємо удари по Ізюмському району. Це газовидобувна галузь (постраждала - ред.), є там руйнування, займання. Підрозділи ДСНС, газовики працюють над усуненням наслідків. Завдяки нашим силам протиповітряної оборони ударів по місту Харкову на цю хвилину ми, на щастя, не маємо. Однак ворог обстріляв ракетами Куп’янську територіальну громаду. Є руйнування житлових будинків”, - скзав Синєгубов.

Він додав, що в області досі ліквідують наслідки ракетних ударів, завданих російською армією на початку тижня, коли було сильно пошкоджено електромережі. Без електроенергії залишаються 20 тисяч споживачів із Ізюмського та Куп’янського районів.

У Телеграмі глава ОВА уточнив, що війська рф завдали ще чотирьох ракетних ударів по об’єкту критичної інфраструктури в Ізюмському районі.

Як повідомлялося, 17 листопада російські війська атакують різні регіони України ракетами й безпілотниками Shahed.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-