ЗСУ відкривали вогонь по загарбниках у районі Кінбурнської коси та на лівому березі Дніпра

ЗСУ відкривали вогонь по загарбниках у районі Кінбурнської коси та на лівому березі Дніпра

Укрінформ
Ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони упродовж дня здійснювали вогневий вплив по позиціях окупантів, районах зосередження живої сили, техніки та озброєння на лівому березі Дніпра та в районі Кінбурнської коси.

Про це повідомило Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

Всього військові виконали понад 50 вогневих завдань. За результатами вогневого ураження знищено 17 російських окупантів, знищено та пошкоджено 15 одиниць автобронетехніки, дві самохідні артилерійські установки та розвідувальний безпілотний літальний апарат типу «Орлан-10».

Окрім того, знищено два склади боєприпасів у Новій Каховці та Олешках. Решта втрат противника дорозвідуються.

Читайте також: На півдні ЗСУ збили за день 23 ворожі ракети

Упродовж 15 листопада Сили оборони України на півдні відбивали ракетні удари окупантів. Всього по територіальних громадах у зоні відповідальності ОК «Південь» скерували 23 крилаті ракети. Попри добру роботу нашої протиповітряної оборони окупанти влучили по об’єктах важливої інфраструктури Кіровоградської, Вінницької областей тощо.

Наразі ситуація на південнобузькому напрямку та у таврійському операційному районі залишається напруженою, але підконтрольною Силам оборони.

Читайте також: Підрозділи армії рф їдуть зі Скадовського й Генічеського районів до Криму

Підрозділи Сил оборони продовжують проводити стабілізаційні заходи та закріплюються на зайнятих позиціях. А окупанти продовжують фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра та ведуть активну оборону по усій лінії зіткнення, яка розмежована Дніпром.

Тим часом у Чорному морі поблизу узбережжя тимчасово окупованого Криму маневрують 14 кораблів та катерів, у тому числі чотири ракетоносії, споряджені двадцятьма крилатими ракетами типу «Калібр».

Читайте також: Ворог залишає облаштовані рубежі на лівому березі Дніпра - Гуменюк

Нагадаємо: війська рф 15 листопада випустили по Україні близько 100 ракет, влучивши в об'єкти інфраструктури та житлові будинки.

У середу Рада Безпеки ООН обговорить вівторковий ракетний обстріл об’єктів інфраструктури та житлових будинків в Україні російською федерацією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-