ЗСУ знищили штаб підрозділу росіян на Луганщині

ЗСУ знищили штаб підрозділу росіян на Луганщині

Укрінформ
ЗСУ знищили штаб підрозділу російських військ на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це Луганська військова обласна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«30 росіян загинули та ще 20 поранені у Мілуватці, у пусті будинки Новоайдару розселяють окупантів, до Лисичанська завезли цвяхи та 14 кубів дров на все місто. Саме так місцева окупаційна влада виконує наказ стосовно забезпечення жителів Лисичанська опаленням до початку зими», - йдеться у повідомленні.

В ОВА повідомили, що ці 14 кубічних метрів деревини розвезли по кварталах із багатоповерхівок. «На скільки годин їх вистачить – подивимось. Сюжет, який зняли про цю подію російські ЗМІ, можна і до весни транслювати. Як то на росії кажуть: «Надо потерпеть», - зазначили у Луганській ОВА.

Читайте також: ЗСУ звільнили від росіян уже 12 населених пунктів Луганщини - Гайдай

Крім того, у Лисичанську роздають будівельні цвяхи, які залишилися після зникнення гуманітарного шиферу.

Водночас загарбники розглядають можливість вивезти все цивільне населення з Кремінної, Сєверодонецька та Рубіжного вглиб захоплених територій, бо не змогли підготувати ці міста до зими. Зупиняє їх лише одне питання - розміщувати декілька тисяч людей ніде.

«Тим більше у Новоайдарі вільні хати вже майже зайняті. Віднедавна там мешкають військові, які прибули для поповнення втрат окупаційних підрозділів», - ідеться в повідомленні.

Для уточнення інформації про покинуте житло росіяни роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої «адміністрації» для уточнення даних.

Читайте також: Окупанти нарощують угруповання під Мелітополем - Генштаб

В Луганській ОВА повідомляють, що розміщуватися ближче до фронту - вже дуже небезпечно. Днями повідомлялося про влучання у місце розміщення росіян у Мілуватці на Сватівщині.

Наразі стало відомо про втрати противника. А саме, знищено штаб підрозділу російських військ – загинули 30 осіб та більш як 20 поранені.

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 14 листопада на Луганщині звільнені від російських загарбників уже 12 населених пунктів, проте на території області точаться запеклі бої. росіяни обстрілюють нещодавно звільнені села, тому там проводять евакуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-