На Донеччині нацгвардійці знищили ворожий танк і два БМП

На Донеччині нацгвардійці знищили ворожий танк і два БМП

Відео
Укрінформ
Спецпризначенці Національної гвардії України знищили чергову колону бронетехніки російських загарбників, що рушили на позиції українського підрозділу колоною.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі пресслужба ВМС.

«Спецпризначенці Національної гвардії України продовжують знищувати колони техніки армії рф на Донецькому напрямку. Ворог намагався просунутися колоною: одним танком та 5 БМП. У бою гвардійці знищили танк та два БМП», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що решті колони техніки рф вдалося відійти з ліній вогню - спробу наступу відбито.

Як повідомлялося, українські захисники продовжують знищувати російських загарбників під час атак на позиції в Луганській та Донецькій областях. Зокрема, підрозділи ЗСУ відбили протягом доби ворожі атаки в районах Стельмахівки і Новоселівського Луганської області, а підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили один пункт управління, 11 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та інші важливі військові об’єкти окупантів.

Читайте також: Десантник «Кельт» збив уже понад 15 російських безпілотників та два «Алігатори»

Протягом 24 лютого - 13 листопада Збройні сили України ліквідували близько 80 тисяч 860 російських агресорів, причому за минулу добу - 650 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-