Зеленського закликають присвоїти командиру «Карпатської Січі» Куцину звання Героя України

Зеленського закликають присвоїти командиру «Карпатської Січі» Куцину звання Героя України

Укрінформ
Івано-Франківська обласна рада закликала керівництво держави присвоїти звання Героя України (посмертно) командиру Окремої зведеної штурмової роти «Карпатської Січі» Олегу Куцину.

Про це облрада повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Прикарпатські депутати закликали керівництво держави присвоїти звання Герой України командиру Окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї механізованої бригади Збройних сил України Олегові Куцину (посмертно). Із таким закликом обласна рада звернулася до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука та Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленського просять присвоїти звання Героя України двом загиблим бійцям

Зазначається, що з початком повномасштабної російської агресії окрема добровольча чота «Карпатська Січ» під командуванням Олега Куцина, сформувавшись у добровольчий батальйон, обороняла Київ, тримала позиції в Ірпені, Романівці, Стоянці та на Броваському напрямку. Після деокупації Київщини підрозділ виконує завдання на Ізюмському напрямку.

19 червня Олег Куцин загинув у боях на Ізюмському напрямку.

Як повідомлялося, Олег Куцин брав участь в АТО з 2014 року, зокрема, в обороні Донецького аеропорту та боях біля селища Піски.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-