На півдні морпіхи тренувались бити загарбників на турецьких бронеавтомобілях Kirpi

На півдні морпіхи тренувались бити загарбників на турецьких бронеавтомобілях Kirpi

Фото
Укрінформ
На півдні України відбулися тактичні заняття з курсу стрільб на турецькому бронеавтомобілі Kirpi одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

Як передає Укрінформ, про це Військово-Морські сили Збройних сил України повідомляють у Фейсбуці.

“Постачання нової зброї та техніки створює для наших воїнів додаткові можливості для успішного виконання бойових завдань. Так, нещодавно на півдні України відбулись тактичні заняття з курсу стрільб на турецькому бронеавтомобілі Kirpi одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського”, - ідеться у повідомленні.

Як поінформували військовослужбовці, підрозділ проходив заняття з курсу стрільб, на якому відпрацьовували роботу кулеметника та водія у парі, рухаючись двійками, також стрільбу з кулемета Browning з місця та під час руху по мішенях, які встановлені на відстані 600–800 метрів.

Читайте також: ЗСУ отримали 50 турецьких бронетранспортерів Kirpi, на підході - ще 150

Такі заняття дозволяють поновити вміння та навички українських захисників, аби ще вправніше стріляти та демонструвати кращий результат під час реальних бойових дій.

За словами військовослужбовців, турецький бронетранспортер добре справляється з покладеними на нього завданнями, його міцна броня допомагає зберегти екіпаж. А кулемет, своєю чергою, є справжнім жахом для ворожої піхоти, неброньованого та легкоброньованого транспорту.

На півдні України морпіхи тренувались бити загарбників на турецьких бронеавтомобілях Kirpi / Фото: АрміяInform

“За допомогою цих машин вели наступальні дії, вони зарекомендували себе на відмінно, витримали обстріл з танка та засобів ПТРК, зберегли життя і здоров’я особового складу — а це найголовніше”, — зазначили морпіхи.

Загалом українські захисники задоволені використанням Kirpi та вважають, що така матеріально-технічна допомога від міжнародних партнерів допомагає активно зменшувати чисельність російської армії і наближати Перемогу.

Як повідомляв Укрінформ, військові частини та підрозділи Командування морської піхоти ВМС ЗСУ 9 листопада знищили вісьмох загарбників та дві бойові машини піхоти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-