Ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі на Херсонщині, є загиблі та поранені

Ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі на Херсонщині, є загиблі та поранені

Фото
Укрінформ
На Херсонщині ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі - по лініях електропередач, приватних будинках, сонячних електростанціях, навчальних закладах, є загиблі та поранені.

Як передає Укрінформ, про це повідомила поліція Херсонської області.

«російська армія продовжує завдавати ракетні удари по цивільній інфраструктурі Херсонської області, зокрема, по лініях електропередач, навчальних та дошкільних закладах», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог вкотре обстріляв нещодавно звільнені та наближені до зони бойових дій населені пункти Бериславського району. Там «Градами» та артилерійськими установками знищені приватні будинки, сонячні електростанції, сільськогосподарська техніка, є поранені та загиблі. У с.Золота Балка ракети влучили у будівлю загальноосвітньої школи, після чого там зайнялася пожежа, попередньо без постраждалих. У деяких селах не залишилося жодного вцілілого магазину, аптеки чи кафе, будинки людей не придатні для проживання.

Читайте також: Загарбники вранці завдали удару ракетами С-300 по селу на Запоріжжі

За межами смт.Велика Олександрівка внаслідок обстрілу з реактивної системи залпового вогню пошкоджена електроопора, яка раніше використовувалася для забезпечення електропостачання селища. Постійними обстрілами та умисним знищенням електроопор загарбники не дають можливості енергетикам відновити електропостачання у нещодавно звільнених населених пунктах.

За минулу добу за фактами російської агресії поліція відкрила 45 кримінальних проваджень.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники готують криваві провокації — ОВА

Як повідомляв Укрінформ, наразі найголовніше завдання в деокупованих селах - допомогти людям підготуватися до зимового періоду, вони потребують продуктів, будівельних матеріалів, відновлення електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-