Донеччина: під ворожим вогнем - ділянки фронту від Вугледара до Сіверська

Донеччина: під ворожим вогнем - ділянки фронту від Вугледара до Сіверська

Укрінформ
На Донеччині вночі та вранці ворог обстрілював ділянки фронту від Вугледара до Сіверська, є поранений та багато зруйнованих будинків.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці росіяни вели обстріли на ділянках фронту від Вугледара до Сіверська. На Волноваському напрямку поранена 1 людина у Вугледарі, також на території громади під обстріли потрапили Павлівка та Богоявленка – пошкоджено 6 будинків», - написав очільник області.

За його словами, на Донецькому напрямку обійшлося без жертв. Вночі Авдіївка зазнала обстрілів із артилерії та «Градів» – постраждало старе місто. Також під обстрілами – околиці Мар’їнської та Очеретинської громад, та Гостре Курахівської громади. У Гострому пошкоджено вісім будинків.

Кириленко зазначив, що на Горлівському напрямку тривають інтенсивні обстріли по Торецькій громаді та поблизу Роздолівки, Яковлівки і Бахмутського у Соледарській громаді. За попередньою інформацією, тут теж обійшлося без постраждалих.

«На Лисичанському напрямку гучно було у Сіверській громаді – були влучання по Сіверську, а також поблизу Серебрянки і Дронівки. Без жертв, інформацію щодо пошкоджень уточнюємо», - додав керівник ОВА.

Читайте також: На Донеччині загарбники гинуть сотнями щоденно – Президент

Він ще раз запевнив, що усі російські злочини ретельно документуються, і російські загарбники будуть відповідати за всі свої злочини.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами військ рф, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

З області, в якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали понад 1,2 млн. До зими в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-