Українські військові знищили буксир біля Антонівського мосту  - ОК «Південь»

Українські військові знищили буксир біля Антонівського мосту - ОК «Південь»

Укрінформ
У Херсонській області українські військові знищили буксир біля Антонівського мосту та пошкодили ще два плавзасоби ворога.

Як передає Укрінформ, про це Оперативне командування “Південь” повідомляє у Фейсбуці.

За інформацією ОК “Південь ” протягом ночі українські ракетні та артилерійські підрозділи завдавали ударів по позиціях ворога, логістичних центрах, районах зосередження живої сили та техніки. Захисники виконали понад 70 вогневих завдань.

“Внаслідок чергового результативного вогневого ураження альтернативної переправи, облаштованої загарбниками вздовж Антонівського мосту, було знищено буксир. Ще два плавучі засоби отримали пошкодження та потребують ремонту”, - ідеться в повідомленні.

Також підтверджено ураження колони загарбників, що очікувала на переправу в районі населеного пункту Ольгівка.

Неподалік Нововасилівки Миколаївської області українськими військовими знищено шість паливозаправників противника. Решта втрат ворога дорозвідується.

Корабельне угруповання росіян у Чорному морі нараховує сім кораблів та катерів, які знаходяться на чергуванні та маневрують уздовж узбережжя окупованого Криму. У готовності до застосування ракетного озброєння перебуває один носій крилатих ракет із вісьмома “Калібрами” на борту.

В ОК “Південь” додають, що ворог продовжує тактику різнопланових маневрів на захоплених територіях, намагаючись створити враження відступу.

Читайте також: Прикордонники показали, як знищили бліндаж із росіянами на Донеччині

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України за минулу добу, 4 листопада, ліквідували 600 російських загарбників, знищили 12 безпілотників, дві крилаті ракети, два гелікоптери та вісім танків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-