Данілов відповів симоньян: Наші Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків

Данілов відповів симоньян: Наші Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов показав російській пропагандистці маргариті симоньян справжню картину майбутнього росії, без надії на просвітлення.

Як передає Укрінформ, про це Данілов написав у Фейсбуці.

"симоньян, читайте і слухайте уважно, я вам намалюю справжню картину вашого майбутнього, правда без надії на просвітлення в вашій хворій безумством макітрі", - зазначив секретар РНБО.

За його словами, "наші Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них, зі скляними від застиглого навіки страху очима, намилувавшись красою української землі. А башкирські, рязанські, якутські та інші вдови будуть заливатися горючими сльозами над похоронками своїх чоловіків і синів, "которым в 20 лет могилы роют".

"І ми дійсно заспіваємо пісню, присвячену вам, російські тварюки:

"Станеш ти про пекло Господа просити.

Та не буде, враже, смерть твоя легкою

Та й у смерті, враже, не знайдеш спокою".

І ми обов‘язково вип‘ємо за нашу Перемогу і за вічний упокой потворного російського утворення, щоб ніколи ця смердюча російська земля не сміла і подивитися в бік України, замираючи від панічних й істеричних болів, згадуючи жах українських степів, лісів і ланів", - пообіцяв Данілов.

За його словами, "ми будемо спостерігати, як оскаженілі вагнерівці та озброєні зеки ґвалтують ваших жінок і вбивають ваших дітей, і так звана росія буде занурюватися в морок, хаос і справжньої, не придуманої симоньян громадянської війни. Як буде розвалюватися фейк-федерація, стискаючись до свого природного стану в межах московії – дрімучого смітника і окраїни Азії. Як те, що колись звалось російською федерацією, буде розлітатися кривавими шматками".

"Як ви там пишете "С Днём народного единства". Ну що ж, і ми вас хочемо привітати з єдністю – тих, хто вже в чорних целофанових пакетах, і тих, хто до них збирається! Зі святом… Р.S. Єднання ваших завдяки нашим ЗСУ відбувається за планом", - підкреслив секретар РНБО.

Читайте також: Шойгу чекає на «духів» і «дідів»: дайджест пропаганди за 3 листопада

Як повідомлялось, симоньян 4 листопада написала у соцмережах, що "настане день, і ми знову приїдемо у гостинний, веселий, світлий Київ", російські чоловіки заглядатимуться на "чорнобрових Оксан", "разом ми... згадаємо мученикив, які загинули у війні", "встановимо їм пам'ятники, складемо про них нові пісні — російською та українською". За словами кремлівської пропагандистки, "саме в цьому, здається, і полягає сенс такого кострубатого, нехудожнього, негоголівського слова "денацифікація". З днем народної єдності, рідненька".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-