Під вогнем артилерії, мінометів та БПЛА опинилися громади Сумщини та Чернігівщини

Під вогнем артилерії, мінометів та БПЛА опинилися громади Сумщини та Чернігівщини

Укрінформ
Під вогнем ствольної та реактивної артилерії, мінометів та БПЛА ворога опинилася територія 8 громад Сумщини та 3 громад Чернігівщини.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ, передає Укрінформ

Зокрема, вчора росіяни обстрілювали Краснопільську, Хотінську, Юнаківську, Білопільську, Есманьську, Середино-Будську, Шалигинську та Зноб-Новгородську громади Сумщини та Новгород-Сіверську, Семенівську та Городнянську громади Чернігівщини.

Також вони обстріляли територію Краснопільської громади зі 120-мм мінометів, загалом пролунало з десяток вибухів. Вогонь вівся з боку російських населених пунктів Колотиловка та Графовка.

Загарбники з безпілотника скинули на територію Юнаківської громади вибуховий пристрій.

Унаслідок обстрілів в одному з населених пунктів громади пошкоджено місцевий будинок культури, декілька приватних будинків, сільгосптехніка фермерського господарства, в іншому населеному пункті громади – пошкоджено будівлю залізничної станції та приватний будинок.

Під обстріл також потрапили 4 прикордонні населені пункти Середино-Будської громади. Росіяни вели вогонь з мінометів ствольної артилерії, пролунало більше трьох десятків вибухів.

Есманьську громаду загарбники з боку населених пунктів Лемешівка та Локоть двічі за добу обстріляли з мінометів - 30 вибухів.

На території Шалигинської громади розірвалися 20 снарядів, які ворожі РСЗВ випустили з району населеного пункту Крупець.

Крім того, 6 вибухів мін 120 мм калібру пролунало у прикордонні Зноб-Новгородської громади.

По території Городнянської громади ворог зі сторони населеного пункту Чорноземний городок бив мінометами - 10 прильотів.

Під мінометним обстрілом перебувала і територія Новгород-Сіверської громади. 7 мін випущено росіянами з району села гудовка.

Семенівську громаду росіяни двічі обстріляли вогнем з мінометів та ствольної артилерії, зафіксовано 30 вибухів, йдеться у зведенні ДПСУ.

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок учорашніх вечірніх обстрілів у двох громадах на Сумщині постраждали фермерські господарства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-