За минулу добу на Харківщині поранені шестеро людей, двоє дітей у тяжкому стані

За минулу добу на Харківщині поранені шестеро людей, двоє дітей у тяжкому стані

Укрінформ
На Харківщині за минулу добу внаслідок російських обстрілів міст Куп'янськ, Вовчанськ і населених пунктів Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів зазнали поранень шестеро людей, із них двоє - діти, які перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

Російські окупанти продовжують терор мирного населення міст і сіл Харківщини, що розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф.

“За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в с. Петропавлівка Куп'янського району внаслідок російського обстрілу поранення отримала мати 25 років та 2 дітей – 4-річний хлопчик та 6-річна дівчинка. Стан матері оцінюють як середньої важкості, діти у важкому стані”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Харківщині деокуповані 568 населених пунктів

Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік.

В області мінна небезпека залишається високою. За даними голови ОВА, вчора біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік.

За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1216 вибухонебезпечних предметів у регіоні.

Як повідомлялося, на Харківщині тривають бої за звільнення 24 населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-