Під Волновахою знищили лігво з кадирівцями - Андрющенко

Під Волновахою знищили лігво з кадирівцями - Андрющенко

Фото
Укрінформ
На трасі Маріуполь-Донецьк є влучання у готель, де розташовувалися кадирівці, також знешкоджено близько десяти одиниць ворожої техніки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, посилаючись на свої джерела від маріупольського спротиву.

«По Волновасі. Наші джерела кажуть, що було влучання в готель «Ахтамар» по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися кадирівці, та знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки. Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу України», - написав Андрющенко.

Він розмістив фото місця ураження у Волновасі.

Читайте також: Данілов нагадав Кадирову, що рф може повернутись для вбивства чеченських жінок і дітей

Раніше радник мера повідомляв, що сьогодні, 1 листопада, у районі тимчасово захопленої російськими військами міста Волноваха під Маріуполем зафіксовано влучання на дорозі Маріуполь-Донецьк, яку ворог використовує щодня для перевезення військової техніки.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 1 листопада ліквідували близько 72 470 російських загарбників, що на 650 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Фото: Петро Андрющенко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-