Сьогодні ворог випустив по цивільних об'єктах України 78 ракет - Залужний

Сьогодні ворог випустив по цивільних об'єктах України 78 ракет - Залужний

Укрінформ
Сьогодні противник випустив по цивільних обʼєктах України 55 крилатих ракет Х-101, одну керовану авіаційну ракету Х-59, 22 зенітні ракети до С-300 та п'ять безпілотників.

Про це написав у Телеграмі Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передає Укрінформ.

"Ми ведемо війну проти країни, розмір якої у 28 разів більший за розмір нашої держави, населення якої чисельніше за наше у чотири рази, військовий потенціал якої кратно перевищує наші можливості. Ми ведемо війну на суходолі, у повітрі, на морі, в кіберпросторі тощо. Ми ведемо війну не вісім місяців, а вісім років і вісім місяців. Усе це свідчить про нашу стійкість, мужність захищати своє і жагу перемогти", - наголосив він.

Чи витримали б інші країни такий тиск? – запитує Головнокомандувач ЗСУ. Адже тільки сьогодні противник застосував по цивільних обʼєктах України 55 крилатих ракет Х-101 та одну керовану авіаційну ракету Х-59, 22 зенітні ракети до С-300, чотири БПЛА типу “Shahed-136” та один БПЛА “Ланцет-3”.

Читайте також: У терористів немає ракет, які могли б влучити в бажання українців жити цивілізовано - Зеленський

"Не знаю, як хто, але ми тримаємося, перегруповуємося, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону і поступово звільняємо рідну землю. Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде", - переконаний Залужний.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-