Боєприпаси для армії та  ремонт військової техніки: Зеленський провів засідання Ставки

Боєприпаси для армії та ремонт військової техніки: Зеленський провів засідання Ставки

Укрінформ
На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача у неділю обговорили питання забезпечення українських військовослужбовців боєприпасами, а також ремонту військової техніки.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Працюємо на перемогу без вихідних. Провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про головне. Обговорили оперативну ситуацію на фронті. Заслухали інформацію про можливі майбутні дії агресора. Детально зупинилися на питанні забезпечення нашого війська боєприпасами й ремонту військової техніки", – зазначив глава Української держави.

Окрім того, за його словами, під час засідання було докладно проаналізовано вже зроблені задля захисту інфраструктурних та енергетичних об’єктів кроки. "Вистоїмо. Доведемо всьому світу, що ми незламні", – запевнив Президент України.

Пресслужба глави держави поінформувала, що в засіданні взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, голова Служби зовнішньої розвідки України Олександр Литвиненко, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук та командувачі військ оперативних напрямків. До засідання також долучилися міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Читайте також: На півдні українська авіація двічі вдарила по позиціях ворожої ППО

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-