У Червонопопівці на Луганщині ЗСУ знищили близько 20 загарбників

У Червонопопівці на Луганщині ЗСУ знищили близько 20 загарбників

Укрінформ
У селі Червонопопівка Луганської області Сили оборони України ліквідували близько 20 російських військових, ще 30 загарбникам завдали поранень.

Як передає Укрінформ, про це голова Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Майже щодня ми пересвідчуємося у влучності українських артилеристів – горять склади з БК, казарми, техніка окупантів. Чергове влучання – на Кремінщині. У Червонопопівці знищено до 20 військовослужбовців противника, а близько 30 окупантів отримали поранення різного ступеня тяжкості. Ті, що ще живі, не знаходять собі місця», – зазначив Гайдай.

Так, за даними Гайдая, загарбники селяться не лише у житлових будинках, а й у дитячих садках. Подібні дії зафіксовані у селищі Біловодськ.

Читайте також: У районі Майорська ЗСУ знищили 300 загарбників, які готувались до нападу

Разом із посиленням комендантської години на захопленій території регіону так звані правоохоронні органи отримали право проводити особистий огляд людей, їхніх речей, житла, транспортних засобів, а за наявності підстав – затримувати громадян і транспортні засоби.

«Тобто, сподобалась квартира – можна її безпідставно обшукати, знайти щось цікаве. Ну або цінне», – зауважив голова ОВА.

Читайте також: Південь: ЗСУ знищили три склади боєприпасів та чотири танки загарбників

Водночас росіяни продовжують обстрілювати визволені населених пунктів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Гайдая, Збройні сили України просуваються вперед на Сватівському та Кремінському напрямках Луганської області. Українськими захисниками відбиті всі наступи ворога у районі Білогорівки.

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-