США відповіли на заяву путіна про «готовність» до діалогу зі стратегічної стабільності

США відповіли на заяву путіна про «готовність» до діалогу зі стратегічної стабільності

Укрінформ
У Вашингтоні не вважають, що пропозиції російського лідера володимира путіна продовжити діалог зі США з питань стратегічної стабільності ґрунтуються на його реальній готовності до переговорів, а також на зміні агресивних позицій.

Про це заявила в четвер під час брифінгу для журналістів речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це не означає, що стратегічні цілі путіна змінилися», - зауважила представниця адміністрації у відповідь на прохання прокоментувати заяву президента рф.

Вона підкреслила, що кремлівський лідер «не хоче, щоб Україна існувала як суверенна, незалежна держава», що підкреслюють його нинішні дії в неспровокованій війні.

«Тож, наш підхід залишається незмінним – продовжувати підтримувати Україну (у взаємодії – ред.) із країнами по всьому світу, допоки росія веде свою жорстоку війну», - заявила речниця адміністрації Байдена.

Читайте також: Виступ путіна на «Валдаї» схожий на репетицію захисної промови в Гаазі - Рінкевичс

Нагадаємо, президент рф путін під час виступу в четвер у дискусійному клубі «Валдай» заявив, що росія, начебто, готова вирішувати зі США будь-які питання, пов’язані з відновленням стратегічної стабільності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-