У розвідці - про підрив колії у рф: Ми контактуємо з усіма, хто хоче зупинити агресію путіна

У розвідці - про підрив колії у рф: Ми контактуємо з усіма, хто хоче зупинити агресію путіна

Укрінформ
Україна підтримує контакти з усіма рухами та групами, які прагнуть зупинити російську воєнну агресію, і нині доля рф знаходиться в руках самих росіян.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав представник пресслужби ГУР Міноборони Андрій Юсов, коментуючи пошкодження залізниці в Брянській області партизанською групою «Зупиніть вагони» та співпрацю України з такими групами.

«Доля росії в руках самих росіян, і кожен, хто насправді дбає про майбутнє росії, має розуміти, що чим швидше путін піде, чим швидше піде його режим, тим краще буде цій державі. Є люди, які це розуміють і роблять все можливе для того, щоб це відбулось. Україна має свої національні інтереси, в Україні є багато політичних біженців з росії і, безумовно, ми контактуємо з усіма, хто прагне захистити міжнародне право, і в тому числі зупинити російську воєнну агресію», - заявив Юсов.

Він зазначив, що деталі наразі коментувати не можна, однак після перемоги буде багато цікавих подробиць.

Читайте також: Світ не вірить у російський фейк про «брудну бомбу», це абсолютно провальна ІПСО – розвідка

Як повідомлялось, 25 жовтня стало відомо, що у Брянській області російської федерації поруч з кордоном білорусі невідомі підірвали залізничні колії. Підрив цього об'єкта тимчасово може погіршити логістику окупантів, бо була заблокована одна з гілок залізної дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-