Через ракетний удар росіян аварійно зупинився «Рівнеазот»

Через ракетний удар росіян аварійно зупинився «Рівнеазот»

Укрінформ
Внаслідок ракетної атаки російських загарбників на об’єкти енергетичної інфраструктури сталися часткове знеструмлення ПрАТ «Рівнеазот» та вимушена аварійна зупинка ключових цехів із виробництва мінеральних добрив.

Про це повідомила пресслужба Group DF, передає Укрінформ.

"Через відсутність електроенергії було зупинено цех аміаку, цех азотної кислоти, вапняково-аміачної селітри та аміачної селітри", - йдеться у повідомленні.

Зусиллями працівників зупинку цехів провели згідно з регламентами. Екологічна ситуація на підприємстві - у межах норми.

Подальше відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії двома резервними лініями, як цього вимагають технічні регламенти виробництва.

Читайте також: Загарбники обстріляли прикордоння Сумщини з артилерії - 11 «прильотів»

"ПРАТ «Рівнеазот» повністю виконає всі договірні обов‘язки перед фермерами та агрохолдингами з поставок мінеральних добрив в осінній сезон", - підкреслили у пресслужбі Group DF.

На підприємстві продовжує безперебійно функціонувати цех нейтралізації та очистки стічних вод. Прийом стічних вод з міста Рівне відбувається у штатному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, у Луцьку енергетичний об'єкт, атакований вранці російськими ракетами, фактично знищено, відновити його наразі неможливо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-