У білорусь разом з військовими рф завозять боєприпаси з Далекого Сходу - ЗМІ

У білорусь разом з військовими рф завозять боєприпаси з Далекого Сходу - ЗМІ

Укрінформ
У білорусь разом з військовослужбовцями армії рф завозять боєприпаси - з арсеналів Приморського краю росії на Далекому Сході. На вагонах є позначки "ВМ-взрывчатые материалы".

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на документи, опубліковані в Телеграм-каналі "Live. Товариство залізничників Білорусі".

Зокрема, 26 вересня зі станції Кнорринг (Далекосхідна залізниця) на станцію Ільїно поблизу Нижнього Новгорода (Горьковська залізниця) відправили 10 вагонів з позначкою "ВМ". Під Нижній Новгород вагони прибули 14 жовтня після 18 днів у дорозі. Далі зі станції Ільїно по два-три вагони їх причіплюють до військових ешелонів, що вирушають до білорусі.

Також 16 жовтня зі станції Ільїно в рф на станцію Полонка білоруської залізниці вирушив військовий ешелон з військовослужбовцями армії рф, до якого було причеплено два вагони з боєприпасами з Далекого Сходу. Військовий ешелон прибув до станції призначення 17 жовтня.

Читайте також: білорусь несе відповідальність за війну нарівні з росією - президент Литви

Вантажовідправником на станцію Полонка в білорусі є об'єднане стратегічне командування західного військового округу рф. З Далекого Сходу до станції під Нижнім Новгородом вагони з боєприпасами пройшли 8636 км. Зі станції Ільїно в Полонку в білорусі вони проїхали ще 1400 км.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України оприлюднили звернення до населення та особового складу збройних сил республіки білорусь із закликом не втягуватися в брудну війну рф проти українського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-