Ракетний обстріл Харкова: кількість поранених зросла до шести

Ракетний обстріл Харкова: кількість поранених зросла до шести

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по Харкову, завданого близько восьмої ранку в п'ятницю, поранення отримали шестеро людей.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Сьогодні близько 8:00 ранку ворог здійснив ракетний обстріл м. Харків. Зафіксовані влучання в об'єкт промислової інфраструктури в Київському районі міста. На місці працюють усі екстрені служби. Попередньо, 6 людей зазнали поранення. Інформація про руйнування та постраждалих уточнюється”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росіяни обстріляли підприємство у Харкові, є руйнування та поранені

Крім того, як розповіли в ОВА, минулої доби війська рф обстрілювали міста Куп'янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Харківського та Богодухівського районів.

“За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Богодухівському районі госпіталізовано 30-річного чоловіка з пораненням. В Куп'янському районі госпіталізовані 56-річна жінка та 58-річний чоловік. Також в Куп'янську по медичну допомогу звернувся 55-річний чоловік, що отримав поранення напередодні”, - зазначив Синєгубов.

Читайте також: На Харківщині після початку війни не вийшли на роботу 111 поліцейських – усіх звільнили

В області триває розмінування звільнених територій, за добу піротехніки ДСНС знешкодили 657 вибухонебезпечних предметів.На лінії зіткнення тривають бойові дії.

Як повідомлялося, близько восьмої ранку в Харкові пролунало три потужних вибухи. Міський голова Ігор Терехов підтвердив, що є влучання на території промислового об’єкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-