Національний оборонний хакатон-2022 перенесли через небезпеку ракетних обстрілів

Національний оборонний хакатон-2022 перенесли через небезпеку ракетних обстрілів

Укрінформ
З огляду на складну безпекову ситуацію в Україні, спричинену російською агресією, зокрема через масштабні ракетні обстріли українських міст російськими військами, ухвалено рішення перенести час проведення Національного оборонного хакатону 2022.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

В організаційному комітеті Національного оборонного хакатону зазначили, що безпека його учасників є пріоритетом.

Організатори хакатону вдячні всім, хто зареєструвався для участі в Національному оборонному хакатоні як учасники, ментори, судді, а також подав свої проєкти.

“Ми отримали величезну кількість заявок і пропозицій як від вітчизняних, так і від закордонних претендентів. Усі вони є дуже корисними й цікавими для нас”, - підкреслили в оргкомітеті.

Читайте також: У Києві під час першого оборонного хакатону працювали над технологічною перевагою ЗСУ

Організатори заходу також поінформували, що всі, хто пройшов відбір для участі в хакатоні, отримали відповідні листи-підтвердження.

Про нову дату проведення організатори заходу повідомлять додатково та просять слідкувати за оновленнями на сайті Національного оборонного хакатону.

Як повідомляв Укрінформ, Національний оборонний хакатон 2022, який об’єднає найкращих спеціалістів з кібербезпеки та протидії дезінформації, провідних експертів у сфері IT приватного та державних секторів, планувалось провести в Україні 20-21 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-