На півдні авіація ЗСУ завдала 15 ударів по ворожих позиціях

На півдні авіація ЗСУ завдала 15 ударів по ворожих позиціях

Укрінформ
Протягом минулої доби авіація ЗСУ відпрацювала 15 ударів по районах розташування опорних пунктів та сил і засобів противника.

Таку інформацію оприлюднило Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«У Південнобузькому операційному районі обстановка суттєвих змін не зазнала. Вона стабільно контролюється Силами оборони. Противник веде оборону та намагається утримати зайняті рубежі. Продовжує вогневе ураження по наших позиціях вздовж лінії бойового зіткнення із застосуванням авіації, РСЗВ, ствольної артилерії, мінометів», - ідеться в повідомленні.

З метою уточнення положення українських військ та корегування вогню артилерії ворог активно проводить аеророзвідку.

З реактивних систем залпового вогню «Град» і «Ураган» двічі були обстріляні нещодавно звільнені населені пункти Петропавлівка і Трифонівка в Бериславському районі Херсонської області. Без втрат.

Читайте також: ЗСУ відбили атаки росіян на Донеччині, Луганщині та Харківщині

Ворожа авіація завдала трьох ударів у районі Давидового Броду.

Авіація ЗСУ відпрацювала 15 ударів по районах розташування опорних пунктів та місць зосередження сил і засобів противника.

Втрати ворога становлять: 84 військових, дві самохідні великокаліберні гаубиці типу «Акація» та «Мста-С», танк, три одиниці автобронетехніки, а також три склади з боєприпасами у Бериславському і Баштанському районах.

Читайте також: Морпіхи за добу знищили два російські танки, гармату і ЗРК «Тор»

«У Чорному морі корабельне угруповання ворожого флоту складає дев'ять одиниць, з яких напоготові до активних дій два ВДК та два ракетоносії з 16 ракетами «Калібр», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого до 18 жовтня ліквідували близько 65 тисяч 850 російських загарбників,

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-