Ворог масовано атакував регіони України ракетами та дронами Shahed - зведення ОВА

Ворог масовано атакував регіони України ракетами та дронами Shahed - зведення ОВА

Укрінформ
Війська російської федерації не припиняють атакувати регіони України, масовано застосовують дрони-камікадзе Shahed-136.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у зведеній інформації обласних військових адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на ранок понеділка, 17 жовтня.

Київ та область зранку атакували ворожі дрони-камікадзе.

Вночі на Запоріжжя впали дві російські ракети, проте руйнувань та постраждалих немає.

У Сумській області сьогодні зранку росіяни здійснили ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури в Роменському районі. Є загиблі і поранені.

Читайте також: росіяни завдали удару по критичній інфраструктурі у трьох областях - Шмигаль

Протягом минулої доби ворог обстрілював села Великописарівської громади із "Градів" та мінометів. Пошкоджено аграрне підприємство.

Білопільська громада двічі була обстріляна з мінометів, пошкоджено критичну інфраструктуру.

Вчора по Краснопільській громаді з боку росії ворог відкривав вогонь кулеметними чергами. Жертв немає.

Дніпропетровську область вночі війська рф атакували ракетами, "Градами" і важкою артилерією. Три ракети українські військові збили. Одна ракета поцілила по об’єкту енергетичної інфраструктури. На місці працюють усі профільні служби.

У Нікопольському районі ворог обстріляв із "Градів" та важкої артилерії Марганецьку і Червоногригорівську громади. Попередньо, люди не постраждали. Є пошкоджені будинки. Деталі обстрілу з’ясовуються.

Читайте також: На Сумщині росіяни вдарили по об'єктах критичної інфраструктури, є постраждалі

У Харківській області протягом доби росіяни обстрілювали з мінометів та реактивної і ствольної артилерії населені пункти вздовж лінії зіткнення та кордону з рф.

Зокрема під ударами опинилися Вовчанськ Чугуївського району та села Вовчанської громади, смт Дворічне Куп'янського району, смт Козача Лопань Харківського району та інші. У Харківському районі загинула 45-річна жінка, а 47-річна жінка госпіталізована з пораненнями.

В Ізюмському районі з пораненнями госпіталізовані двоє людей, у Куп'янському — одна людина.

В області триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 630 вибухонебезпечних предметів.

У Луганській області війська рф обстріляли Греківку, Новоєгорівку та Білогорівку, не припиняють вогонь по нещодавно звільнених селах.

Протягом минулої доби Збройні сили України вздовж лінії зіткнення завдали понад 30 ударів. Підтверджено ураження 25 районів зосередження озброєння і техніки, а також шести позицій зенітних ракетних комплексів ворога. Також підрозділи протиповітряної оборони збили 15 ворожих БпЛА. Українські ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили два пункти управління, одну позицію протиповітряної оборони та один склад з боєприпасами.

Читайте також: З-під завалів будинку в центрі Києва дістали тіло жінки

У відповідь ворог завдав три авіаційні і два ракетні удари, 16 разів обстріляв позиції ЗСУ з артилерії та мінометів.

У Донецькій області вночі агресори обстріляли у Слов'янську керамічне підприємство. Без жертв.

Ворог веде артилерійські обстріли вздовж усієї лінії фронту. За минулу добу на Донеччині четверо людей загинули і 10 дістали поранення.

Миколаївську область вчора ввечері російські війська атакували дронами-камікадзе Shahed-136. 11 з них були збиті.

Вночі ворог здійснив атаку Миколаєва дронами-камікадзе Shahed-136. Як повідомляє оперативне командування "Південь", три дрони влучили в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. На місцях влучань виникли пожежі, які були оперативно локалізовані. За попередніми даними, постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Вночі росіяни вели обстріли між двома населеними пунктами. Є влучання по сільськогосподарському підприємству. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

У Херсонській області, за інформацією ОК "Південь", росіяни ведуть активну оборону вздовж всієї лінії зіткнення. З метою уточнення положення українських військ та коригування вогню артилерії ворог продовжує використовувати безпілотні апарати у Бериславському і Херсонському районах.

Читайте також: Через російські обстріли відключилась остання лінія зовнішнього живлення ЗАЕС

Загарбники посилюють фільтраційні заходи в Херсонській області та почали процес евакуації так званих "державних установ".

Артилеристи і ракетники ЗСУ знищили два склади боєприпасів у Бериславському районі. Триває робота над відновленням звільнених від росіян населених пунктів Херсонщини. Працюють відповідні служби, вибухотехніки обстежують території.

Відносно спокійно, без обстрілів ніч минула в інших областях України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-