росіяни завдали удару по критичній інфраструктурі у трьох областях - Шмигаль

росіяни завдали удару по критичній інфраструктурі у трьох областях - Шмигаль

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що росіяни завдали ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Київщині, Дніпропетровщині та Сумщині.

Про це він написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Наразі всі служби працюють над усуненням наслідків обстрілів та відновленням електропостачання. Кожен регіон має план антикризового реагування. І просимо українців задля стабілізації енергосистеми так само згуртовано й свідомо підійти до заощадливого споживання електроенергії. Особливо в пікові години", - йдеться у повідомленні.

Шмигаль нагадав, що в понеділок уранці російські терористи вкотре атакували енергетичну інфраструктуру України в трьох областях.

Читайте також: росіяни завдали ракетного удару по об'єкту інфраструктури на Одещині

Зокрема зафіксовано п'ять ударів дронами у Києві. Пошкоджено енергетичні об'єкти та житловий будинок. Також агресор завдав ракетних ударів по критичній інфраструктурі на Дніпропетровщині й Сумщині. Сотні населених пунктів знеструмлені внаслідок атаки.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві, станом на 9:00, зафіксовано чотири ворожі удари. Є влучання у житловий будинок в Шевченківському районі. З -під завалів будинку дістали тіло загиблої жінки, ще одна людина знаходиться під завалами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-