У Миколаєві вночі через атаки дронів-камікадзе горів фармацевтичний склад та олійний термінал

У Миколаєві вночі через атаки дронів-камікадзе горів фармацевтичний склад та олійний термінал

Укрінформ
Минулої ночі Миколаїв атакували дрони-камікадзе - влучили у фармацевтичний склад та олійний термінал, сталася пожежа, також були влучання по громадах області. 

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Уночі 16 вересня, близько 22:06, ворог атакував місто Миколаїв дронами-камікадзе Shahed-136. Три дрони влучили в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад. Попередньо, постраждалих немає», - йдеться у повідомленні.

Як уточнив міський голова Олександр Сєнкевич, після влучання зайнялись резервуари із соняшниковою олією. Також пожежа виникла на фармацевтичному складі.

У свою чергу, в ГУ ДСНС у Миколаївській області зазначили, що після ворожої атаки дронами загорілись два резервуари з непереробленою олією на території підприємства в Заводському районі. Пожежу спочатку локалізували, а потім ліквідували на площі 1000 кв. м. До гасіння залучалось 13 одиниць техніки та 63 вогнеборці.

Читайте також: Загарбники атакували Миколаїв дронами-камікадзе, два збиті

У неділю о 16:05 через артобстріл населеного пункту Первомайської громади пошкоджено об’єкт соціальної інфраструктури. О 22:51 внаслідок обстрілу дронами-камікадзе Shahed-136 в Коблівській громаді виникла пожежа на відкритій території.

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Вночі 17 жовтня, орієнтовно о 04:20 були обстріли між двома населеними пунктами. Влучання по сільськогосподарському підприємству. Постраждалих немає. Детальна інформація уточнюється.

Вчора з 10:00 до 11:00, о 14:00 та опівночі обстрілів зазнали два села Широківської громади. Влучання були по відкритих територіях, дорогах та за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

Читайте також: На півдні ЗСУ зранку знищили 15 дронів-камікадзе, на сході — три ворожі ракети

Також зазначається, що 16 жовтня, з 21:30 до 22:30 російські окупаційні війська атакували Миколаївщину дронами-камікадзе Shahed-136. Одинадцять з них було збито на території області.

Як повідомлялося, внаслідок масованого ракетного удару по Миколаєву 13 жовтня загинуло вісім людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-