На півдні ЗСУ зранку знищили 15 дронів-камікадзе, на сході — три ворожі ракети

На півдні ЗСУ зранку знищили 15 дронів-камікадзе, на сході — три ворожі ракети

Укрінформ
На південному напрямку Збройні сили України сьогодні зранку знищили 15 ворожих дронів-камікадзе, на східному напрямку — три ракети загарбників.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Повітряних сил ЗСУ повідомляє в Телеграмі.

"17 жовтня, з 03.30 по 06.50, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збито п'ятнадцять дронів: шість над Одещиною та дев’ять над Миколаївщиною", — ідеться в повідомленні.

Загалом, за даними Повітряних сил, у ніч на 17 жовтня на південному напрямку знищені 26 ворожих дронів Shahed-136.

Читайте також: У Києві зафіксували чотири «прильоти», є влучання у житловий будинок

Як зазначив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у єдиному телемарафоні "Єдині новини", до знищення залучались в основному зенітні ракетні підрозділи, але були й авіаційні винищувачі.

«Загалом, за даними представника Повітряного командування «Південь» генерал-майора Карпенка, з початку застосування Shahed тільки на південному напрямку їх уже знищено 100», - підкреслив речник Повітряних сил.

Також повідомляється, що російські війська атакували критичну інфраструктуру на східному напрямку крилатими ракетами різних типів. Три ворожі ракети були знищені зенітними ракетними підрозділами повітряного командування ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 16 жовтня підрозділи Повітряних сил ЗСУ збили 11 дронів-камікадзе, якими ворог атакував південь України.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-