У Середземному морі росія тримає 11 кораблів із 76 ракетами

У Середземному морі росія тримає 11 кораблів із 76 ракетами

Інфографіка
Укрінформ
Станом на 16 жовтня, рф тримає на бойовому чергуванні в Чорному та Азовському морях 10 ворожих кораблів та катерів. У Середземному морі росія тримає 11 кораблів, у тому числі п'ять носіїв КРМБ з сумарним залпом 76 ракет.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

«Чорне море: на бойовому чергуванні знаходяться до чотирьох ворожих кораблів та катерів, два носії КРМБ «Калібр» (крилаті ракети морського базування – ред.), загальний залп яких становить 16 ракет, діяли в інтересах нанесення ракетних ударів по Україні; Азовське море: морські комунікації продовжують контролювати до шести ворожих кораблів та катерів; Середземне море: ворог утримує угруповання чисельністю 11 кораблів, у тому числі п'ять носіїв КРМБ з сумарним залпом 76 ракет», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: в Чорному морі 19 суден, з них три судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор; в Азовському морі: 12 суден, з них два судна рухалися з протоки Босфор.

Читайте також: Усі захоплені рф порти працюють незаконно - Україна звернулася до екіпажів іноземних кораблів

Як повідомляв Укрінформ, 12 жовтня у Чорному морі росія тримала на бойовому чергуванні до семи кораблів, два з них мали на озброєнні ракети «Калібр».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-