Ситуація на передовій і захист інфраструктури: Зеленський провів засідання Ставки

Ситуація на передовій і захист інфраструктури: Зеленський провів засідання Ставки

Оновлено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувача, на якому обговорили ситуацію на передовій, подальшу деокупацію українських територій, підготовку війська до зими і питання захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

"Було заслухано інформацію про актуальну ситуацію на передовій та нещодавні дії ворога. Відзначено професійну роботу підрозділів ЗСУ, які забезпечують протиповітряну оборону нашої держави. Присутні також наголосили на нагальній необхідності забезпечення армії сучасними системами ППО та ПРО", - йдеться в повідомленні.

Також на засіданні обговорили кроки щодо подальшої деокупації тимчасово захоплених українських територій. Водночас міністр внутрішніх справ Денис Монастирський доповів про перебіг ліквідації наслідків руйнувань, спричинених масованими ракетними ударами російської армії, а також про заходи, яких вживають для захисту об’єктів критичної інфраструктури. Присутні також розглянули підготовку армії до зимового періоду.

Читайте також: Зеленський: Україну неможливо залякати - тільки ще більше об’єднати

За даними ОП, у засіданні Ставки взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, начальник ГУР Кирило Буданов, командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський та командувачі військ оперативних напрямків.

До засідання Ставки також долучилися керівник ОП Андрій Єрмак, секретар РНБО Олексій Данілов, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-