Терор неминуче отримує глобальну відповідь - Зеленський

Терор неминуче отримує глобальну відповідь - Зеленський

Укрінформ
Україна відчуває підтримку всього світу щодо засудження росії за її терор. Наразі триває робота над резолюцією для Генеральної Асамблеї ООН, яка має дати оцінку діям країни-агресорки.

Як передає Укрінформ, про це під час традиційного відеозвернення повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Сьогодні я вже говорив з канцлером Німеччини, Президентом Франції, Еміром Катару, Президентом Польщі, Премʼєр-міністром Нідерландів, Премʼєр-міністром Британії та Генеральним секретарем ООН. Провів зустріч з Послом США. Заплановані зараз у мене розмови з Премʼєр-міністром Канади та Президентом Сполучених Штатів. Завтра – Премʼєр-міністр Італії. Дякую всім за чітку підтримку! Консолідуємо світ. І відчуваю, що світ з нами. На завтра вже заплановане й екстрене засідання G7. Працюємо над резолюцією для Генеральної Асамблеї ООН щодо засудження росії за всі її ескалаційні кроки, за її терор. Терор неминуче отримує глобальну відповідь. І відвертість російського терору тільки спонукає всіх до більшої рішучості», - наголосив глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що жодна країна, яка сповідує принципи міжнародного права й Статуту ООН, не може залишатися байдужою до ракетних обстрілів дитячих майданчиків та мирних об’єктів в Україні, світ має однозначно висловитися на підтримку Української держави.

Читайте також: Зеленський: Україну неможливо залякати - тільки ще більше об’єднати

10 жовтня російська федерація випустила по Україні 84 крилаті ракети, 43 з яких було збито.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-