Ворог минулої доби бив по Сумщині авіацією та артилерією

Ворог минулої доби бив по Сумщині авіацією та артилерією

Фото
Укрінформ
Одна людина була поранена внаслідок обстрілів російськими військами з авіації та артилерії 8 жовтня прикордоння Сумської області.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“За минулу добу в регіоні зафіксовано 9 артобстрілів, 78 прильотів та 4 авіаудари з використанням 28 некерованих ракет. Також було помічено пуски 6 ракет з гелікоптерів, але місце ураження не встановлено”, - ідеться у дописі.

Читайте також: росіяни обстріляли прикордоння Сумщини - понад 50 «прильотів»

За словами Тимошенка, “через авіаудар по околицях села Попівка одна цивільна особа отримала поранення. Їй надається вся необхідна допомога”.

Також частково зруйновано аграрне підприємство та пошкоджено сільгосптехніку. Загорілося поле кукурудзи на площі близько 1 га. Загалом пошкоджено близько 10 будинків та господарських споруд, зазначив заступник керівника ОП.

“Крім того, ворожі снаряди пошкодили залізничний вокзал станції Ворожба”, - додав він.

Читайте також: Загарбники обстріляли Харківщину з артилерії, є поранені

Згодом стало відомо, що упродовж минулої доби російські війська завдали 16 ударів по громадах Сумщини, поліція відкрила кримінальні провадження.

Про це повідомляє поліція Відділ комунікації поліції Сумської області у Фейсбуці.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією начальника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра Живицького, на Сумщині зранку 9 жовтня загарбники обстріляли прикордонні громади, зафіксовано понад 50 влучань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-