У Миколаєві за час цієї війни загинули вже 138 цивільних, ще 688 отримали важкі поранення

У Миколаєві за час цієї війни загинули вже 138 цивільних, ще 688 отримали важкі поранення

Укрінформ
У Миколаєві з початку війни загинуло 138 цивільних мешканців міста, серед них одна дитина, ще 688 людей отримали важкі поранення. 

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич під час прямого ефіру на Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«З 225 днів повномасштабної війни російські терористи не обстрілювали Миколаїв лише 35 діб. Загинуло 138 людей, серед них одна дитина. 688 важко поранено. І це лише ті, кого госпіталізовано до лікарні насправді поранених набагато більше, бо люди лікувалися амбулаторно», - сказав мер.

Читайте також: У миколаївських лікарнях перебувають майже 500 людей, поранені від російських атак

За його словами, наразі нараховано понад 900 мільйонів гривень збитків. Причому, це тільки ті об'єкти, які можна відновити. Споруди, які зруйновано вщент, не входять до цього списку, адже невідома їх вартість.

Як повідомив міський голова, російські окупанти пошкодили в Миколаєві 77 закладів освіти, 22 заклади культури, 17 лікувальних закладів та 15 спортивних об’єктів. Окрім цього, було пошкоджено близько 1500 житлових будинків, з них понад 600 багатоквартирних.

Як повідомлялося, ситуація з водою у Миколаєві критична. Понад 50 відсотків води витікає в землю через постійні пориви й аварії в мережі, які роз'їдає солона вода.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-