Продовжуємо працювати, щоб «бавовнятку» було де побавитись – ОК «Південь»

Продовжуємо працювати, щоб «бавовнятку» було де побавитись – ОК «Південь»

Укрінформ
Сили оборони готові до будь-яких сюрпризів у день народження путіна, в тому числі щодо застосування іранських дронів, які українські ППО продовжують знищувати.

Про це в ефірі загальнонаціонального марафону "Єдині новини" повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Ми продовжуємо працювати над тим, щоб "бавовнятку" було де побавитись, продовжуємо тримати вогневий контроль над окупованими територіями, над транспортними артеріями, над логістикою ворога. Так, за минулу добу нами було знищено ще три склади з боєприпасами. Досить потужні показники у знищенні техніки. Зокрема, майже десяток танків і майже два десятки броньованих машин різного класу і рівня, тобто навіть ті спроби окупанта просунутись або розвідати міцність наших позицій для нього закінчились сумно — втрати і відступ", – повідомила Гуменюк.

Читайте також: Гуменюк - про ймовірність котла на півдні: ворог робить ставку на повітряно-десантні війська

Відповідаючи на запитання щодо можливих провокацій з боку ворога у день народження володимира путіна, Гуменюк зазначила: "Ми готові до всіх можливих сюрпризів. Навіть ті самі дрони Shahed, які вони намагаються застосовувати і якими намагалися залякувати нас, і зокрема південні регіони, і вже далі сягають на територію України, але все ж таки не такий страшний той Shahed, як його малюють. Наші сили ППО підібрали до нього підхід свій, і вже красномовно свідчать цифри, які ми маємо в сухій статистиці".

За інформацією Гуменюк, у зоні відповідальності сил оборони "Півдня" з моменту виявлення першого дрона 20 вересня було збито 49 БПЛА, а також зафіксовано 24 влучання.

"Плани, що вони за допомогою цієї зброї переламають хід війни..., скоріш за все — собі хребет", — переконана Гуменюк.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 7 жовтня ліквідували близько 61 тис. 680 російських загарбників, що на 350 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-