Ворог вночі атакував Миколаїв дронами-камікадзе

Ворог вночі атакував Миколаїв дронами-камікадзе

Укрінформ
Уночі російські війська вкотре атакували Миколаїв та громади області – є поранені, пошкоджено житлові будинки, сільгосппідприємство та об'єкти інфраструктури.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі, 7 жовтня, близько 01:20, ворог атакував місто, попередньо безпілотними дронами-камікадзе. В результаті чого виникла пожежа даху двоповерхової будівлі в одному з районів Миколаєва. Без жертв та постраждалих», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, близько 2 години ночі були влучання по відкритій території та полях. Ніхто не постраждав.

Читайте також: Іранські дрони-камікадзе стратегічно на перебіг війни не вплинуть

Зазначається, що 6 жовтня об 11:30 внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади поранення отримали дві людини. Пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури.

Цього ж дня під обстрілами перебували три населених пункти Первомайської громади. Пошкоджено житлові будинки та об’єкт цивільної інфраструктури. Постраждалих немає.

Минулої доби обстрілів зазнали і населені пункти Березнегуватської громади.

Як повідомляє ОК «Південь», з літака Су-35 ракетами класу «повітря - поверхня» Х-31 ворог двічі завдав ракетного удару по громаді. Також обстріли були о 17:45 та 18:00. Влучання по відкритій території та полях. Було обстріляно Широківську громаду. Зокрема, о 09:30 та 19:00, влучання по сільгосппідприємству.

Читайте також: Українська ППО збила три безпілотники Shahed при підльоті до Одеси

Як повідомлялося, за минулу добу, 6 жовтня, 6 ворожих безпілотників знищено на Миколаївщині. Так, в проміжок часу з 09:00 до 11:00, на підльоті з моря до Миколаївщини, силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» ліквідовано два ворожих дрони-камікадзе «Shahed-136» та один ударний безпілотник «Mohajer-6». Також близько 15:00 ліквідовано два БпЛА окупантів «Mohajer-6» та «Орлан-10».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-